23. märts 2014

MINU ESIMENE LEMMIKLOOM

Ühel päeval käisime rannas jalutamas ja avastasime, et seal lähedal asuva valgustusposti all elab selline suur kaunitar, kelle päikesevõtmist me segasime:



Täna hommikul käisin tööl. Ivari tuli mulle järgi kella 1 paiku ning siis tegime tänaseks plaane. Õigemini Ivaril olid plaanid juba tehtud, mina pidin ainult ennast kiiremini liigutama. Igaljuhul Janet läks Corinaga täna Perthi niiet oleme kuni homseni Milli ja maja valves. Päeval läksime Natural bridge le. See asub Albanyst umbes 25 km kaugusel ja on ääristatud India ookeaniga. Seal saime palju pilte ja video. Piltidelt näeb, kui väikesed me võrreldes nende kaljudega oleme.  Videos on näha ka minu esimene lemmikloom. Ta nimi on Mikk. ( Teine samasugune oli ka, aga ta jõudis plehkat panna.... tema nimi oli Jagger. :)
 
Rebecca

Ivari



Natural Bridge

Mikk

Samuti käisime ka rannas. Suured lained olid. See rand oli eriline sellepoolest, et seal sai kaljude peal lõhet püüda. Olgugi, et kaljude peal kalastamine on eluohtlik ja koguaeg uudistes räägitakse, et jälle on inimesi surma saanud kuna on kalastanud kohtades kus ei tohiks... see selleks. Kalad olid kõigil väga suured.





Video juurde väike kommentaar ka. Nimelt jätsime Miku autosse ja läksime ise vahepeal ringi vaatama. Tagasi tulles oli Mikk aga enda pudelist ilusti välja roninud. Ja ta läks istme vahele kus kohast oli teda pea võimatu välja saada. :)