4. juuli 2014

Kõik soovid täituvad ...

Ma polegi kindel kuhu täpselt ma eelmise postitusega jõudsin, aga see polegi ju enam oluline. Ööbisime nagu ikka kuskil metsavahel. Väga liivane tee viis sinna ja nelivedu tuli siin kasuks.


Veetsime päeva Bunburys. Raamatukogus helistasime läbi paljusid numbreid, mis leidsime kollasest raamatust. Üsna tulutult. Saime ühe farmi numbri kuhu oleks pidanud helistama, aga ei helistanud. Ning üks naine võttis meie numbri, et äkki kunagi hiljem läheb tarvis. Peale seda helistamist kadus tööotsimis isu ära. Passisime raamatukogus niisama, käisime poodides ringi. Mõtlesime, et mida teha järgmine päev. Ma olin uurinud facebookis ka välismaiseid kommuune, kus backpackerid kirjutavad. Keegi mainis seal Harveyt. Just see sama koht, kus me mandariine käisime korjamas. Linn või küla ise on üsna väike, aga seal on kaks väga suurt ja tuntud firmat. Harvey Fresh, mis toodab mahlasid, ning Harvey Beef, mis on siis lihakombinaat. Plaan oli homme käia läbi need suured firmad ning siis veel farmid, mis tee peale ette jäävad. Lootused polnud just kõige suuremad, aga kuna raha meil on, siis väga tööle ka ei tõmmanud. Õhtul läksime Australindis ( siit umbes 10 km kaugusel asuv väikelinn ) Colesisse, seal on ALATI õhtuti tohutud allahindlused üksikutele toodetele, mis on järgmise kuupäeva oma. Seekordki ei vedanud pood meid alt. Saime sealt 5 karpi tomateid ( 20 kopikat karp ), salatit ( 20 kopikat pakk ), herne idusid ( 20 kopikat pakk ) ning muidugi ei suutnud me vastu panna nendele kookidele. Tegelikult see on ühte sorti kõik. Selle asja nimi on TART. Korvikese sees on mingi kreem, üsna head on :) Igaljuhul Ivari võttis kõigepealt selle suure karbi ( hind oli siis 1 dollar ), teisel ringil tagasi tulles nägin mina kahte karpi, kus olid pisikesed Tardid sees. ( hinnaks siis 50 kopikat karp ) Vaidlemine, milline karp on mõtekam osta, lõppes sellega, et ostsime nad kõik ära. Mõistlik oli ju !

 

Peale seda läksime parklasse ja hakkasime juba seal autot vooodiks sättima. Metsavahel on seda jube paha teha kuna sääski on nõnda palju. Öö möödus rahulikult. Hommikul läksime Australindi karavaniparki ennast ja riideid pesema. Kokku maksime selle eest 8,50. Üsna krõbe hind, aga see ei olnud vaidlemis koht. Puhtaks pidi ju saama. Siis tulime raaamatukokku. Oleme siin juba vist põhikülalised. Lõunast suundusime Harvey poole. Esimese asjana külastasime Harvey Freshi. Ja no nagu oligi arvata, visati avaldused ette: " Täitke ära, jätke siia, eks helistame teile kunagi kui midagi peaks vabanema". Tüüpiline. Siis suundusime Harvey Beefi. Tuli minna enne turvamehe käest küsima luba, et saaks üldse sinna alale siseneda. Mina siis lähenesin ja ütlesin , et meie otsime inimest kellega me saame rääkida, vabadest töökohtadest. Kui see mees ütles, et see inimene on tema, manasin ma oma näole ette ilusa naeratuse ja mu toon muutus koheselt :D Hakkasime siis ennast tutvustama ja kiitma, ning talle paistsime me meeldivat. Andis meile avalduse paberid kätte ning saatis meid neid täitma, ise öeldes, et läheb räägib ise kohe kellegiga, :) Läksime siis täitma, 30 minutit hiljem, valmis need paberid olidki. Viies neid ära, saatis ta meid kohe ülemuse jutule.  ( Ütlen kohe ära, et selline asi on maailma kõige suurem vedamine, tavaliselt lihtsalt visatakse avaldus ette ja saadetakse koju pärast selle täitsmist) Saime ülemuse jutule. No muidugi me kumbki ei olnud vastavalt riides, aga see oli jälle nii ebaoluline. Käisime mõlemad ekskursioonis seal tehases. Ning asjad jäid järgmiselt: Ivari saab tööle külmaruumi asjade tõstjaks ning tal on muidugi veel töö ülesandeid mitmeid. Ning mina ootan kuni keegi liinipealt ära tuleb, et saaksin asemele minna. Minu töö ül. oleks siis liha sorteerimine ning selle pakendamine. Ei tundunud väga keeruline, kui kõik liha tükid selgeks saada. Peale neid häid uudiseid ... oeh, seda rõõmu on üsna raske kirjeldada, sest see töö läheb farmipäevade alla, see ei ole üldse keeruline ning palk on üle meie kõikide ootuste. Läksime peale seda Perthi. Tegime lihtsalt väikese retke sinna, käisime poes ja nautisime elu. Sest see tõesti on nii ilus ! Järgmisel päeval, ehk siis täna, oli Ivaril juba arsti vastuvõtud. Selleks, et seal töötada, on vaja teha erinevad süstid ja analüüsid. Täna tulime tagasi Bunbury ja oleme siin kuni järgmise arsti ajani, mis on järgmine nädal. Ei teagi kuidas me oma aega sisustame. Otsime vaikselt mingit tuba Harveys, mis oleks rentida. Eks paistab, mis saama hakkab ! Seniks aga jätkame oma igaõhtust Colesi tuuri ning loodame, et leiame sealt täna jälle midagi maitsvat!

Koer(ad) auto kastis on siin tavalien nähtus

Teede äärtes on palju valgeid riste aga vaid ükskord oleme näinud ka pruune,
 juu siis viimased on aborigeenide omad :)

Midagi lärmakat ja kiiret...

Viimane ööbimispaik