7. juuli 2014

tordid siin ja koogid seal

Mingit uut infot meil hetkel ei ole Teiega jagada. Küll aga on meil Teiega jagada rõõmu, mis meid valdas kui täna saime jälle ühe suure koogi ja seda ainult 50 SENDIGA. Eile tõime koju ühe apelsini koogi ( poole sellest sõi Ivari õhtusöögiks ära.) Et keegi ei arvaks, et ma olen laisk naine, siis enda vabanduseks ütlen niipalju, et ilm lihtsalt ei luba ühegi toidu tegemist õues. Lisaks tänasele tordile saime me ka kolm pakki Marsi šhokolaadi küpsiseid. Jällegi sentide eest. Samamoodi läks ka salatiga :) Kindlasti tahaksite öelda meile, et me nii palju magusat ei sööks. Aga me ei kuula teid vot. Me sööme väga suures koguses ka igasugu puuvilju ( eile ostsime näiteks 3kg pirne ) ning väga palju muid salateid. Ka liha üritame leida poelettidelt. 

Homme lähme jälle Harveysse ning on järgmine arsti aeg Ivaril. Üritame leida endale ka elupaika siis. Printisime välja väikese jutukese, mida topime inimeste postkastidesse. Loodame, et näkkab, kui ei, siis elame autos edasi. Oleme väga rahul sellega !

Ahja, peaaegu unustasin. Soetasin endale korralikud matka sandaalid. Viimati omasin neid algklassides. Nüüd tundsin, et läheb uuesti neid vaja, kuna tervet päeva potastega ei taha olla. Selleks, et tänava silma paista, olen juba ostnud 10 paari vikerkaarevärvilisi sokke, mida sandaalidega kanda!  Parajasti on ka talvised allahindlused ja sain need küllaltki hea hinnaga kätte, nii ilusad ja mugavad on.


Ilm on siin viimastel päevadel-öödel väga jube olnud. Vihm ning tugev tuul käivad käsikäes. Natukese lõi ka äikest vahepeal. Väga suur küsimärk on ka nädalavahetuse osas. On väike võimalus, et sõidame Albanysse ja läheme Corinat ning Janetit külastama. See oleks tore ! 

 Natukene Bunbury rannajoont.

 ja kõrgemalt vaade.


Suur kari känguruid autotee ääres lihtsalt...


Viimasestest paarinädala sündmustest liikuvat pilti ka veidi: