2. juuli 2014

Elu on ilus, ikka veel !

Ei oleks tasunud liialt erutuda selle töö leidmise peale. Me küll leidsime tööd, kuid otsustasime sealt siiski ära tulla. Orjatööd saab ju kuskil mujal riigis ka teha. Ei tahaks ilusat Austraalia elu selle peale kulutada. Korjasime ühe bini eile ja tulime tulema. Saime raha ning suure kasti mandariine, mis on siiamaani veel üsna täis.

 

Jõudsime Bunbury. See linn on meile juba väga tuttav. Käisime poes, kust saime väga odava hinnaga, 13 eurosenti, karbi vaarikaid. Oli küll väike karp, aga need olid nii head. 97% allahinnatud. eks tehke omad arvutused, kui tahate päris täishinda saada. Lisaks vaarikatele saime me ka 35 euro sendiga kaks saiakest Ivarile. Jällegi jumalikult head. Peale seda poe retke käisime Mäcis netis ning hakkasime ööbimiskohta otsima. Ööbisime ühe golfikeskuse taga. Sääski on jube palju. Tuleb välja, et minul tekib mingi allergiline reaktsioon nende sääskede hammustusest. JEE ! Aga pole hullu. Elame edasi.

 

Täna käisime jällegi poes. Ahja, pesime ka pesu ning käisime ise pesemas. Natukese pidime raha välja käima ( 8 dollarit ). Vähemalt saime puhtaks. Vihma sadas hommikupoole tohutult.

 

Käisime poes ning korjasime kokku lõuna ning õhtusöögi. Kalapulgad ning friikartulid. Neid tegime grillipeal siis. Nüüd istume raamatukogus ning mina meisterdan oma uute varrastega ( 5 tükki pluss mõned lõngakerad ostsin kaltsukast, maksin 2 dollarit kokku ) kindaid meile. Nii ilus elu on meil siin !