30. juuni 2014

MANDAIINID

Üleeile lõppes Mc donaldsis internetis passimisega. Pärast seda otsisime endale ööbimispaiga. Haha. Kõige ägedam ööbimispaik oli see. Otse raudtee ääres. Meie mõtlesime, et öösel kindasti ronge ei sõida. Kus sa sellega. Kesetööd oleks mina saanud südameramanduse. Õudne kolin ja mürin. Aga jah... kuidagi elasime selle öö üle ja võib öelda et 20. rong ei häirinudki enam und nii palju kui see esimene. Üks farmer sõitsi ka hommikul meist mööda aga tal oli meist ükskõik, kuigi tema aia taga olime.


Hommikul läksime esimese asjana Wolli. Sealt saime järgmise kuupäeva liha ikka VÄGA odavalt. Jamie Oliveri retseptijärgi tehtud. Väga maitev oli. Peale lihade ostmist, läksime kohe neid ka grillima. Paar kilo erinevat marineeritud liha vaid 10 dollari eest :D

 

Peale seda oli aeg otsida pesupesemise võimalusi. Meil oli ju terve pühapäev vaba aega. Esmaspäeval pidime hakkama tööd otsima. Küsisime info punktist, et kus oleks võimalik pesu pesta ning meid suunati karavaniparki. Seal võttis meid vastu, nüüdseks juba 6 kuud seal elanud mees, kelle nime me ei tea. Tema näitas meile ette kõik pesuasjad. Lisaks näitas ka ta ette meile dušši, kus saime TASUTA käia. Olin muidu arvestanud 3 dollarilise kuluga, aga noh Tasuta on ikka parem! Mees oli väga tore, juhatas mind ilusti sinna lindude puuri juurde ja rääkis ka, et seal on känguru. Algul käisin neid üksi vaatamas, hiljem vedasin Ivari ka kaasa endaga. Seal oli ka üks isa känguru, kes oli VÄGA kuri. Õnneks oli tema aiataga kinni. Lisaks sellele saime sellelt mehelt farmikontakti. JEE !

 
 
 Pesu pesemine maksis 4$ ja kuivati kasutamine ka 4$

 
 
 See minu pikkune elukas tahtis läbi meile kallale tulla

Peale karavaniparki sõitsime veidike ringi. Siis jälle sunndusime Mäci. Ööbimiseks valisime seekord parema paiga. Mõnus rahulik oli seal. Jäneseuru kõrval. Öösel sinna sõites nägime ka jänkusid ! Pilte muidugi pole, sest nad olid elavad.


Hommikul ärgates tuli sõnum, et me saaks tööle. Mandariine korjama. 75 dollarit bin. Bin on väga suur. Keskmiselt läheb ikka mingi 3 h et see täis saada. Esimene päev läks meil rohkem, aga kiirust saab treenida. Meile pakkuti 100 $ eest ka karavanis ööbimis võimalust, aga sellest me loobusime, sest meil on ju endal nii mugav pesa seal autos taga. Seega majutuse peale ei kulu sentigi. Nii meile meeldib ! Hetkel on esimene poolik tööpäev läbi, auto tagaistmel on suur kott mandariine  , mis on muideks maaailma kõige magusamad üldse !! Nüüd istume Bunburi raamatukogus ja trükime blogi siia sisse. Homme loodame korjata 3 bini juba ja paaripäeva pärast äkki 4 :) Loodetavasti saame Ivariga mõlemad mandariinide isu lõpuks täis. Tööd pidi 3-4 nädalat jaguma, eks paistab, kui paremat pakkumist ei tule, siis oleme ilmselt siin niikaua. Mandariinipuid on palju ja teisi korjajaid on ka õnneks mitmeid.

1 bin