25. juuni 2014

Sain kallikesele teksad

Täna alustasime oma päeva varakult. Kella 9st hakkasime sõitma, et kell 10 loomaaias olla. Parkisime oma auto ära kuskile tänavale, kus see oli tasuta ! Jee.
NB! Enne kui ma unustan, me nägime Bunbury sõitsime, nägime tee peal PÄRIS emusid. Lahtiselt. No tegelikult mina ei näinud neid tee peal, kuna olen pool pime. Aga nägin neid siis kui nad metsa jooksid.
Igaljuhul täna oli esimene peatus loomaaed. Pettumus number 2. ( number üks oli eile, poodides ). Tai loomaaia kõrval oli see loomaaed nii kahvatu, Mõttetu. Aga noh, mis seal ikka nutta, sai see 49 dollarit ära makstud ja oligi kõik.

 Vombat

 Madu katsumas

Edasi suundusime tasulisse autoparklasse, mis oli meile juba eilsest tuttav. Neli tundi parkimist maksis 5 dollarit. Sealt edasi liikusime Cat bussidega, mis on tasuta Perthis. Väga hea süsteem. Käisime tööbüroodes. Tulutu. Keegi ei tegele farmitööga. Tuju oli juba natuke halb, kuni otsustasime minna GUESSI poodi. Eile sai seal käidud ja tuldud tühjade kätega tagasi. Mina endale sealt midagi ei leidnud. Võinoh, midagi sellist mis oleks farmis kasulik olnud. Ivari aga leidis endale sealt ühed VÄGA ILUSAD teksad. No nii hästi sobivad talle need. Otsustasin, et ostan need talle. Tema ju alati poputab mind igasuguste ilusate asjadega :) Sain endale seal ka kliendikaardi teha ja puha. Eks kunagi kuskile mujale suurde linna satun, äkki näkkab ka minul. Läksime siis sinna outleti poodi tagasi ja  ostsime Ivarile püksirihma. Seal spordipoes olid kõik asjad -60%. Roxy asju oli ka, aga jah .. jällegi ei leidnud endale midagi praktilist farmi.


Edasi suundusime "Euroopa poodi". MUST LEIB, SPROTID x2, ning makrellid tomatikastmes (sest tuunikala tomatikastmes polnud aga close enough) !!!!!! Meil tuleb homme hea lõuna ! Ja nüüd vist olekski aeg öelda et homme läheme siit Perthist ära. Mina ei näe Perthis midagi ilusat... üsna kahvatu linn. Suundume idasse. Kalgoorliesse vüi sinna suunas. Äkki näkkab meil seal pool. Eks paistab. Täna nautisime selle pere juures maailma parimat õhtusööki koos maailma parima magustoiduga, mille retsepti ma loodan homme saada :) Järgmine blogi postitus tuleb teadmata ajal. Ei oska ennustada kuhu kohta me järgmiseks satume :)

Sellest poest võib osta veel lisaks kohupiima, kukesuppi, tatart, heringat ja kõike muud, 
mille järgi ühel Eurooplasel isu võib tekkida siin kaugel olles.

Perthis on suur-suur park, kus on sadu känguruid, võib sinna nende juurde ka minna,
 kui julged, keegi ei keela.

Meie "kodu" kaheks ööks Perthi lähedal, väga luksuslik, suured avarad ruumid, 
mitu magamistuba, välimullivann ja suur grillituba, garaaš 4jale autole jpm.

 Perthi viivad suuremad maanteed on 4 või 5 realised, osades kohtades on ridasid rohkemgi.