11. veebruar 2014

Esimene päev

Päev ennem äralendu korraldati meile lahkumispidu, Ivari õel oli meile armas üllatus:


Järgmisel päeval oli siis minek. Meie mõlema vanemad tulid saatma. Mammu ja Sannu olid ka kohal... sai ikka korralikult pisaraid valatud. Kui kõik läinud olid rahunesin maha vaikselt. Lend läks üpris kiiresti. Olemas olid filmid ja muusika Alguses tundus 9 tundi ikka ulmelise ajana...
Kohale jõudes võtsime takso. Hind osutus oodatust veidi kallimaks, aga siiski Euroopa mõttes oli see odav. Hotelli jõudes vaatasime toa üle. Õnneks ei pidanud ootama kella 1ni kuni algas check in... saime varem. Tuba nägi hea välja. Konditsioneer on sees ja iga päev saae 2 pudelit vett tasuta. Positiivne on ka see, et hotell on väga hea asukohaga.


Kõik inimesed on siin väga sõbralikud. Üks naine hakkas meiega tänaval rääkima ja tuli välja, et täna on mingi Buddah tähtpäev... seega väga paljud templid ja kohad olid tasuta. Võtsime tuk-tuki ja hakkasime neid läbi käima. Minu jaoks tundusid need kõik väga sarnased.
Eks oma rolli mängib ka see, et ma pole kohaliku kultuuriga väga tuttav. Kujud olid väga massiivsed. Tuleks mainida ka seda, et meil jäi ju öö vahele... kõik tänu ajavahele. Me polnud vahepeal midagi  söönud. Lisaks sellele suutis see tuk tuki juht meid siiski kuskile ülikonna poodidesse viia..... igalpool on mingid skeemitamised. Peale seda läksime sööma. Ivari võttis mingi nuudli roa kana ja munaga. Päris okei oli. Mina sõin enne puuvilju. Polnud eriti isu... See Tai toit ei ole minujaoks, veendud selles iga tunniga üha enam ja enam. Peale seda oli meil Smoothie ring. Hindadest nii palju, et väga suur tops puhast puuvilja smoothit, kus olid sees KÕIK võimalikud puuviljad maksis siin 1 euro. Täna ostsime kaks ühepäevast reisi Bangkokist väljapoole. Üks oli Pattayasse randa ning teine oli Kwai jõe juurde ning lisaks sellele elevandiga sõit ning parvetamine. Tõotab tulla põnev.
Magasime päeval 4 tundi ning õhtul läksime uuesti linnapeale. Õhtuti on siin palju parem kõndida kuna päikest ei ole. 
Täna sain Ivarist ühe kauni pildi ... see võist sobibki Meie esimest postitust lõpetama... eks homme uuesti :)