20. veebruar 2014

Pakime asju

Me pole kaks päeva siia midagi kirjutanud, sest lihtsalt pole midagi erilist juhtunud. Esimene päev siis käisime Hiinalinnas. Pettusime mõlemad vast. Tränipoode oli seal küll, aga midagi korralikku sealt ei saanud. Hiinalinnas on üks söögikoht, mis asub 25. korrusel ning peale kella 5 teeb see torn seal kahe tunniga ära 360 kraadise pöörde. Meie läksime sinna aga päeval sööma. Vaade oli lahja võrreldes eelmise katusebaariga.

Järgmisel päeval käisime riideturul. Sealt sai Ivari endale paar särki ning lühikesed püksid. Turu lähedal oli puuviljaturg. Ostsime sealt ananassi ja võin ausalt väita, et nii head ananassi nagu siin saab, ei ole mitte kusagil. Kõige magusam ja mahlasem. Hotelli ostsime kaasa kaks ananassi ja ühe arbuusi. Selle viimase sõime alles täna ära. See oli ka väga hea.







Tomatid on siin ka väga maitsvad ja odavad. Pool kilo tomateid maksis 0,5€. Iga päev oleme söönud ära suure karbi Oreo jäätist. See on lihtsalt nii hea !!!!





Täna käisime ühel lähedal asuva silla peal. See ületas seda laia jõge, mis läbi Bangkoki läheb. Meie üllatuseks suplesid kohalikud poisid seal vees. Päris tülgastav vaatepilt oli, kuna see vesi nägi välja ja haises juba nagu prügimägi. Neile paistis seal meeldivat.







Õhtul pakkisime asju ja nii meie 10 päeva Tais läbi saabki. Kindlasti tahame seda imelist maad veel uuesti külastada. Nii palju asju on veel tegemata.






Järgmine postitus tuleb juba AUSTRAALIAST....