27. veebruar 2014

MEIL ON NÜÜD AUTO

Valget värvi ja puha, Toyota. Rohkem sellel teemal ei peatuks.


Kuna Rebecca kahelauseline postitus ei andnud auto kohta just eriti head ülevaadet, siis teen seda ise. Käisime seda Albanyst umbes 50km kaugusel asuvas Denmarki linnas vaatamas. Peale proovisõitu otsustasime, et võtame ta ära, alustuseks kärab küll, linnas kärutamiseks paras. Tulevikus võtab midagi korralikumat ja uuemat ligi.

Tegemist on 97a Toyota Camry-ga. Kere on tugev, pindmist roostet leiab ehk vaid mõnest üksikust kohast. Üks vähestest manuaalkastiga autodest, mis õnnestus leida. Lisadest on peal konditsioneer, milleta siinses kliimas väga olla ei taha.


Selline ta siis on. Esmajoones tuleb ära teha õlivahetus ja ilmselt ka KKK tihendi vahetus, kuna autole meeldib natukene territooriumi märgistada ;) Aga no worries nagu kõik siin kõige peale ütlevad. Auto saime kätte odavalt ja ise oleme rahul. Isegi tagaistme seljatoed on allaklapitavad, seega saab pikemaid asju ka vajadusel vedada.

Rebecca sai täna oma esimese sõidu tehtud, korra küll sõitis vastassuunas vanast harjumusest aga hiljem juba püsis kenasti vasakul pool teel. Ise olen nüüdseks täiesti ära harjunud teistpidise liiklusega.

Homme registreerin auto enda nimele ja jagame CV-sid veel laiali. Ehk õnnestub ka autoga töökojast läbi hüpata ja vajaminevad asjad ära teha.