25. veebruar 2014

Ilma piltideta!

Eile käisime esimest korda Aussis toidupoes. Ega väga ei erinegi Eesti omast, va hinnad. Seejärel läksime koeraga randa jalutama. Lähedal sadamas nägime ilmatuma suuri pelikane. Lisaks sellele tuli üks kalapaat sadamasse, kus me nägime nende kalasaaki. Tohutult suured kalad. Pilte kahjuks pole, kuna Ivaril jäi fotoka mälukaart arvutisse :( Läksime koju lõunatama ja peale seda jäimegi koju. Õhtul juhtus üks rõve situatsioon. Nimelt kohtusin ma esimest korda Austraalia ämblikuga. Ta juhtus olema mürgine (mitte surmavalt). Olukord ise oli palju pikem ja naljakam... ja lõppes sellega, et Janet pidi tulema ja ämbliku ära tapma :D Õhtul sain meile tehtud TFN avaldused, ilmselt läheb nendega nädal-paar aega. Ivari tegi ka white cardi ära.

Täna käisime jaapani restoranis. Lisaks saime endale pangakontod. Mõlemad saime kaks tükki. Üks on raha säästmiseks. Sain endale täna uue telefoni nr. Ivari oma me veel ei aktiveeri.
Mis veel? Täna on Corina siin. Vaatavad Ivari CV üle. Mina loodan ruttu tööle saada. Mulle ei meeldi see kodus passimine. Tahaks midagi teha.
Homme läheme mingit autot vaatama :)