14. veebruar 2014

Loomaaed!!

Ärkasime kell 9 ülesse. Kirjutasin eilset blogi ... ja siis olime valmis loomaaeda vallutama. Sinna läksime jällegi jala. Umbes 5 km rännak. Vahepeale jäi mingi suur plats mis oli kaetud politsei autodega ja seal oli neid ikka sadu. Ümberringi oli tohutult politseinike. Mitte ainsatki turist ( peale meie muidugi ). Ei saanudki päris täpselt aru, mis seal toimus. Siis jõudsime loomaaeda. Esimest korda saime katsuda kaelkirjakut.


Oli kohe näha, et kõikidel loomadel oli jube palav. Loomi oli seal erinevaid. Kõige rohkem meeldisid minule ahvid. Ivarile meeldisid jõehobud. 


Jõudsime madude juurde. Seal oli üks kollane suur ilus madu pandud inimestele näitamiseks ja pildistamiseks. Teda sai ka õlale panna. Enne kui Ivari jõudis silmagi pilgutada oli minul juba madu õlgadel ning ivari pidi pilte tegema. Väga kift kogemus oli. Peale ussi sain veel papagoi kätte võtta. Hakkasime siis minema. Ivari ei suutnud ikka veel uskuda, et ma just ussi käes hoidsin. Siis pidin teda natukese torkima ning tulemus on Teile näha piltidelt...





Vahepeal käisime vesirattaga sõitmas. Sõites nägime ka palju loomi.



Peale loomaaeda tahtsin minna turule. Kõndisime üle 10 km maha ning saime teada, et see on suletud. Minul aga läks teepeal king katki ( pidin selle kingaga kooserdama ringi terve õhtu ). Turu juures ütles üks poiss meile, et kui me läheme nüüd sealt metroo peale ja sõidame mõned peatused siis on seal üks suur kaubanduskeskus. Sealt me aga ei saanud midagi, va. ühe kogemuse võrra rikkamaks. Õigemini Ivari sai. Elektrooniline wc pott on see asi mis pani ta sellest kogemusest mulle rääkima terve õhtu. See nimelt pritsis vett ja kuivatas ja noh.... tegi kõike. Peale seda läksime skytrainiga teise kaubanduskeskusesse.



Teisest kaubanduskeskusest sain endale ilusa seeliku. Sellise, mis ka Ivarile meeldib :)  Sealt kõndisime läbi rahumeelsete ja lõbusate protesteerijate kolmandasse keskusesse ja läksime sööma. Mina võtsin endale pastat ning Ivari jälle mingit nuudlirooga. Siis hakkas kell juba 9 saama ja kõik sulgesid poed. Minul aga oli kingi tarvis. Tormasime kõik poed läbi ja no mitte kusagil ei olnud sobivaid. Siis jõudsime Bata´sse. Ja oi näe imet ma sain endale maailma kõige mugavamad kingad. Mu jalad olid nagu pilvede peal nendes :D Hotelli tulime tuk tukiga.