15. veebruar 2014

Oh neid kauneid roose :)

Öösel kell 2 läksime lilleturule. Sealt ma enda 700 roosi saingi. Siis tulime hotelli ja läksime tänavate peale "vaase" korjama. See oli päris koomiline tegelikult... :D Neljast saime magama.


Ärkasime kell 10 ja sättisime end turule. Alguses mõtlesime paadiga minna kuid siis same hea diili ühe takso juhiga. 50 BHT (~1.2 €) + 1 kupong ( kupong on siis selline asi, et me peame olema mingis suures juveeli või riietepoes vähemalt 10 minutit ja siis takso juht saab meie pealt mingi hulga kütust endale tasuta ). Jõudsime turule, aga see oli suur pettumus. Alguses ostsime mingid saiakesed. Jube head olid ! :)


Turult saime Ivarile 2 särki. Peale kõndimist otsustasime metrooga Hiinalinna minna. Kuna minul oli veidike paha olla tulime hotelli. Ivari läks sööma ja mina jäin hotelli magama. Ivari tuli tagasi suure kollase arbuusiga ning täiskõhuga. Sõime pool arbuusi ära ning läksime tunniks Tai massaži. Päris huvitav kogemus oli. Meile meeldis väga. Siis läksime ühte suuremasse toidupoodi ja ostsime homseks natuke süüa, sest lähme Pattayasse UJUMAAA !!!