22. veebruar 2014

KOHAL!

Lend läks kiiresti. Tollist saime ilusti läbi. Lennujaamas kohtusime Janetiga. ( Tema on siis Ivari sugulane ) Ta oli meile ööbimiseks väikese maja rentinud, mis asus lennujaama lähedal.









Täna hommikul startisime Albany poole teele. See asub siis 400 km kaugusel Perthist. Teepeal tegime mitmeid peatuseid sugulaste ja niisama tuttavate juures. Kaugelt tulnud eestlaseid oli ju ikka vaja kõigile näidata :D Et Ivari harjuks teistpidi liikluse ja autoga, sõitis tema enamuse teest. Eks kui me endale varsti auto muretseme, saan ka mina esimesed sõidud teha.

Janeti juures on kõik väga ilus. Maja on suur ja meil on eraldi tuba ning vannituba koos dušši ja vanniga. Lisaks sellele saame teha ära esmaspäeval oma pangakontod. Nimelt töötab tema tütar pangas ja jagab kõiki neid asju hästi. TFN numbriga tegeleme ka esmaspäeval. Koer on siin ka, kuid tema pildistamiseks läheb mõned päevad aega. Tema nimelt kardab meid väga ja jookseb eest ära. Õhtusöögiks tegi Corina ( Janeti tütar ) meile Mehhiko toitu. Jube hea oli. Homme on plaanis minna linnapeale ja vaadata veidi ringi. Siiani on kõik ikka väga super ja ilus. Parem veel kui piltidelt.